Trots Edam-Volendam , , edam.volendam@trotsnl.nl http://edam-volendam.trotsnl.nl/img/logo_transparant.png

Antwoord op Voorpagina Stad en Streek Waterland - GelukzoekersKijk dat is nu precies waarom TROTS op Nederland opnieuw weer deelneemt aan de gemeenteraadsverkiezingen van Edam-Volendam.

In mijn tijd, ik ben net nog in de 2e wereldoorlog geboren, was het gebruikelijk dat een verslaggever over 3 dingen moest beschikken:
1. Onpartijdigheid;
2. Natuurlijk wel kritisch maar dan alleen als daar echt reden(en) voor waren;
3. In ieder geval de waarheid vertelde in zijn/haar publicatie.

Tevens ben ik gewend dat als iemand namens iemand iets wil uitdragen, zoals b.v. het standpunt van TROTS op Nederland over o.a. asielzoekers, het toch eigenlijk volgens onze normen en waarden in Nederland gebruikelijk was, en in onze TROTS ogen moet blijven, dat je jouw mening niet publiceert doch aan TROTS zelf het TROTS standpunt in deze actuele kwestie zou moeten vragen!!!

Ik heb dan ook met enige verbazing kennis genomen van een publicatie van de Heer Jacco van Oostveen op de voorpagina van de editie STAD & Streek/Waterland waaruit ik, als Trots Lijsttrekker (Lijst 8), alleen maar de vlg. conclusies kon trekken:

1. Het standpunt over asielzoekers is nooit gevraagd aan TROTS Edam-Volendam. 
In ons Verkiezingsprogramma kunt het echte TROTS standpunt over asielzoekers lezen.
2. Het artikel geeft eigenlijk aan dat de Kiesraad van Edam-Volendam zijn werk, o.a. het vaststellen of alle Kandidaten hebben voldaan aan de Kieswet (*), voor wat betreft het (nog) elders wonen, niet juist of niet correct zou hebben gedaan.
3. Fantasie is gevaarlijk in deze, soms gebruik je dan woorden over medemensen zonder deze te kennen, en dat blijf ik toch erg knap vinden.

Met vr.gr. aan de Lezers van dit artikel,
Hein Vloedmans (Lijsttrekker)

Voor de geïnteresseerde Kiezer(s), zie:

https://www.kiesraad.nl//faq/maakt-het-voor-de-kandidaatstelling-uit-waar-de-kandidaat-woont